Uiteraard is het mogelijk om uw online bestelling in de winkel af te halen. Dit is geheel kosteloos. Tijdens het afreken van de bestelling kunt u voor de optie “Afhalen” kiezen. U kunt de online bestelling vervolgens online betalen via iDeal of kiezen voor de optie om de bestelling in de winkel te betalen.

Het adres van onze winkel is:

Primera Appingedam
Dijkstraat 71
9901AP Appingedam
tel: 0596-622465

Retourneren is natuurlijk mogelijk. U heeft 14 dagen bedenktijd en binnen deze dagen kunt u uw online bestelling kosteloos bij ons in de winkel retourneren. Per post uw bestelling retourneren is ook mogelijk. De kosten voor het retour zenden zijn dan voor eigen rekening.

Ons retouradres:
Primera Appingedam
Dijkstraat 71
9901AP Appingedam

Bezorging is gratis bij een bestelling boven de €50. Voor bestellingen onder de 50 euro vragen wij 2,99 euro (ex btw) aan verzendkosten. Het totaalbedrag van de verzendkosten hangt af van de producten die je besteld en in welke btw klasse deze valt/vallen. Er kan dus 21% of 9% btw bij de verzendkosten opkomen.

Helaas niet. We hebben erg veel producten en het zijn er voor als nog teveel om online te zetten. Wel wordt het aanbod in de webshop dagelijks aangevuld. Mis je een product in de webshop? Laat het ons weten!

Load More