Wij verzenden de bestelling die op onze website, wegwerpvapes.nl, binnen komen met PostNL of met DHL.
Op werkdagen Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden en vaak dus ook de volgende werkdag in huis.

Verzendkosten
Voor bestellingen onder de € 30 hanteren wij een vast bedrag van €3,95 aan verzendkosten. Bestellingen boven de €30 worden gratis verzonden!

Verzenden naar andere landen dan Nederland
Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om te verzenden naar een adres buiten Nederland.

Levertijd
Bestel je vóór 15:00 uur, dan doen wij ons uiterste best om je pakket dezelfde werkdag nog in te pakken en te verzenden! Meestal heb je je bestelling dan de volgende werkdag al in huis.

Retourtermijn
Wil je onverhoopt iets retour sturen? Geen probleem, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?
Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. De seal van de vape mag NIET geopend zijn.

Stuur je retourpakket naar:

Primera Appingedam
Betreft: Retourneringen
Dijkstraat 71
9901AP Appingedam
Nederland

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Wanneer wij de artikelen in een correct staat retour hebben ontvangen zullen wij overgaan tot het terugbetalen van de bestelling.